3.2.1 START LA MEGA PROMOTII DE PASTI 2024 ! PROMOTII de pana la - 35 % in perioada 08.04.2024 - 30.04.2024 INCLUSIV ! Livrare GRATIS + RAPIDA din STOC ! PROFITA ACUM !  

Aspecte generale despre saltele

Aspecte generale despre saltele
Alegerea unei saltele este o decizie foarte importantă pentru calitatea somnului și confortul general. Există mai mulți factori de luat în considerare atunci când alegi o saltea potrivită pentru nevoile tale !

La ce trebuie sa fim atenti cand cautam o saltea ?

Foarte multa lume , aproape majoritatea lumii , nu stie la ce sa fie atent cand cauta o saltea de pat ! In principiu sunt cateva detalii la care trebuie sa fim atenti .

Primul lucru la care trebuie sa fim atenti este duritatea , adica cat este de tare sau moale salteaua . Duritatea se alege in functie de: preferinta pesonala , recomandari medicale ( pentru probleme cu spatele se alege o saltea mai ferma ) , kg persoanelor care o folosesc .

Un alt aspect este husa care poate sa fie detasabila sau fixa , o husa detasabila se poate spala si este un plus foate mare pentru intretinrea saltelei in timp .

Foarte importanta este si garantia oferita , in general sunt oferite garantii de 2,3,5,10 ani pentru saltele . Cu cat garantia este mai mare cu atat sansele sa alegem o saltea buna si trainica cresc !

Alte beneficii care merita sa fie mentionate sunt * Perioada de proba* , un aspect foarte important sa poti sa returnezi/schimbi salteaua daca nu ti se potriveste .

Alegerea unei saltele de pat poate varia în funcție de preferințele individuale, deci este important să acorzi atenție nevoilor și preferințelor personale pentru a asigura un somn odihnitor și confortabil.

Dacă ai probleme medicale este întotdeauna bine să consulți un medic sau un specialist înainte de a face o alegere in privinta saltelei care urmeaza sa o achizitionezi . 

In cazul in care suferi de alergii , poți alege o saltea care oferă protecție împotriva alergenilor, cum ar fi acarienii, praful de casă și altele. Există saltele care au husa detasabilă și lavabilă, tratate cu Aloe Vera sau Silver ușor de întreținut.

Citeste recenziilor și evaluărilor altor cumpărători poate oferi o perspectivă reală asupra experiențelor lor cu o anumită saltea și te poate ajuta să faci o alegere buna .

Păstrarea acestor aspecte în minte în timp ce cauți o saltea te va ajuta să faci o alegere inspirata și să găsești produsul care se potrivește cel mai bine nevoilor tale individuale si a bugetului de care dispui.

Mai multe sfaturi utile gasesti si pe blog !


 

Suport clienti LUNI - VINERI = 10 -16

0748.20.20.47 0747.16.55.64 office@isaltea.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!