3.2.1 START LA MEGA PROMOTII DE PASTI 2024 ! PROMOTII de pana la - 35 % in perioada 08.04.2024 - 30.04.2024 INCLUSIV ! Livrare GRATIS + RAPIDA din STOC ! PROFITA ACUM !  

Aspecte importante la alegerea saltelei

La ce trebuie sa fim atenti cand cautam o saltea ? 

Foarte multa lume , aproape majoritatea lumii , nu stie la ce sa fie atent cand cauta o saltea de pat ! In principiu sunt cateva detalii la care trebuie sa fim atenti .

Primul lucru la care trebuie sa fim atenti este duritatea , adica cat este de tare sau moale salteaua . Duritatea se alege in functie de: preferinta pesonala , recomandari medicale ( pentru probleme cu spatele se alege o saltea mai ferma ) , kg persoanelor care o folosesc .

Un alt aspect este husa care poate sa fie detasabila sau fixa , o husa detasabila se poate spala si este un plus foate mare pentru intretinrea saltelei in timp .
Foarte importanta este si garantia oferita  , in general sunt oferite garantii de 2,3,5,10 ani pentru saltele . Cu cat garantia este mai mare cu atat sansele sa alegem o saltea buna si trainica cresc !

Alte beneficii care merita sa fie mentionate sunt * Perioada de proba* , un aspect foarte important sa poti sa returnezi/schimbi salteaua daca nu ti se potriveste . 

Incheiem aceasta postare cu concluzia * NU EXISTA IEFTIN SI BUN * !

Suport clienti LUNI - VINERI = 10 -16

0748.20.20.47 0747.16.55.64 office@isaltea.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!